Claustre del monestir de Sant Cugat |
És publica sota llicència Creative Commons 3.0: Reconeixement - No comercial - Sense obra derivada (by-nc-nd) Sóc l'autor de texts i fotos. No necessàriament comparteixo les opinions dels comentaris - Marcel Albet Guinart
dissabte, 28 de febrer del 2015
Doble intervenció
Etiquetes de comentaris:
monestir,
Sant Cugat del Vallès
divendres, 27 de febrer del 2015
dimarts, 24 de febrer del 2015
diumenge, 22 de febrer del 2015
Bodega José Massana
Etiquetes de comentaris:
bar,
Barcelona,
bodega,
botigues històriques,
Horta,
José Massana
dissabte, 21 de febrer del 2015
Casa Batlló
Etiquetes de comentaris:
Barcelona,
Barcelona modernista,
Casa Batlló,
Gaudi,
gent
Salt de Sallent
Etiquetes de comentaris:
muntanyes,
Rupit,
Salt de Sallent
divendres, 20 de febrer del 2015
Dues amigues al xinès
Una de les pintures murals de la Casa Bruno Cuadros de les Rambles - Barcelona. Cópìa d'una estampa japonesa del s.XIX de l'artista Utagawa Kunisada. |
A Barcelona existeix un restaurant xinès suposadament "autèntic". No té plafons vermells, ni dracs, cap paisatge zen, encara menys fonts en forma de cascada. L'interior és auster, parets gris pedra, terra i sòcols de fusta, il·luminació tènue, mobles funcionals, la cuina també és suposadament autentica.
És freqüentat per gent que coneix la Xina, gent viatjada, culta, que hi va per assaborir la cuina més genuïna, res d'arròs tres delícies o rotllets de primavera. Avui hi han quedat dues amigues, la Cuca i la Moni. La Cuca és la més viatjada, abans d'entrar ha llençat el cigarret. A dins, quan es troben s'abracen i petonegen ostensiblement. Tenen una edat, potser dues, botox i lifting ajuden però no fan miracles.
La Cuca saluda als cambrers amb aire de familiaritat, els cambrers fan veure que la coneixen. La Cuca després de fer uns quants whatsapps estudia la carta i suggereix alguns plats a la Moni. Decideixen compartir una sopa de carn de cranc i un sumai de llagostins. La Cuca fa la comanda en xinès, ella es pensa que és xinès, el cambrer no entén res, la Cuca ho repeteix unes quantes vegades, finalment ho diu en castellà. El cambrer respira, ara sí en xinès ordena els plats a cuina.
Etiquetes de comentaris:
Barcelona,
Casa Bruno Cuadros,
histories de Barcelona,
restaurant,
restaurant xinès
Subscriure's a:
Missatges (Atom)