dijous, 2 d’agost de 2012

Vins Pedro Masana

Encara que vol semblar una masia típica catalana aquesta edificació correspon a les oficines i magatzems de les centenàries bodegues Pedro Masana. Són al Poblenou, davant la paret del cementiri. A la dovella de la porta hi ha gravat l'any  MCM (1900)

Durant els  anys 50-60 de segle passat a  les galeries comercials subterrànies Avenida de La Luz hi van tenir una parada. Hi confeccionaven a la vista del públic un tipus de galetes semblants a les neules, encara que una mica mes grosses i en forma de vano, per maridar servien moscatell, mistel.la, vi ranci, vermut, etc. A la mateixa parada hi havia un ninot vestit de pagès, del bot que duia a l'esquena en rajava constantment un doll de vi negre.


Pedro Masana- c/Taulat, 17 - (Poblenou) - Barcelona

www.pedromasana.com/ca/
http://es.wikipedia.org/wiki/Avenida_de_la_Luz

Els magatzems comuniquen amb el carrer Ramon Turró en un edifici de 1940. A la porta de fusta hi ha un bonic picaporta en forma d'aixeta de bota. En cada una de les dues reixes de les finestres  hi trobem una placa metàl·lica on s'hi veu un  pagés apunt d'abocar el vi dins unes gerres. Gràcies  VeoDigital

2 comentaris:

 1. La puerta de la calle trasera, doctor Trueta, tiene un picaporte que es una maravilla.
  un saludo

  con tu permiso te dejo el enlace si quieres ver el picaporte.
  http://veodigital.blogspot.com.es/2012/05/new-poblenou-city-of-barcelona.html

  ResponElimina
 2. Gracias por la información,cuando pueda voy y lo retrato, asi lo completamos

  ResponElimina