Powered By Blogger

diumenge, 10 de setembre de 2017

Enderroc i millora d'una cantonada a Sant Cugat del Vallès

29/1/2017 A principis de gener és va començar a enderrocar una casa cantonera situada a la confluència dels carrers Lluís Companys i Manel Farrés, al centre de Sant Cugat. Aquesta casa durant anys va  ser un obstacle pels vianants. Ocupava gairebé tota la vorera d'un carrer amb molt de trànsit. A la foto és pot apreciar aquesta estretor. 

6/2/2017 La casa ja esta del tot enderrocada. Les obres de consolidació de l'edifici de la dreta i les d'urbanització del nou espai s'han allargat durant nou mesos.



9/9/2017 Finalment a principis de setembre la nova vorera ja és transitable. La millora, tant estètica com pràctica es evident. El disseny minimalista i els materials emprats han convertit una cantonada anodina en un nou espai urbanísticament aconseguit. De vegades petites intervencions, com és el cas, afavoreixen i milloren la vida dels veïns més del que pot semblar. Felicitats Ajuntament de Sant Cugat.
12/2017 - Amb aquesta il·luminació nocturna i els arbre plantats es pot donar per enllestida la reforma

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada