Powered By Blogger

dimecres, 5 de desembre del 2012

Llibreria nàutica Espai Mar






Fins ara he visitat unes quantes llibreries, la majoria força antigues, algunes centenàries. A Gràcia han obert la llibreria nàutica Espai Mar, probablement a data d'avui sigui la més jove de Barcelona, tot just fa quatre mesos que va ser inaugurada. És situada a la plaça de la Revolució, un  punt neuràlgic del barri. Com indica el seu nom esta especialitzada en temes marítims.

La  targeta de presentació de la llibreria és tota una declaració  d'intencions "Espai Mar vol ser un punt de trobada de navegants i aficionats al mar. Trobaràs tot tipus de llibres relacionats amb la nàutica, novel·la, viatges, infantil, tècnic i complements, però també un lloc on podràs aconseguir assessorament en preparació de viatges en veler, de material nàutic, reparacions, lloguer de velers... Volem posar tota la nostre llarga experiència com a navegants al vostre servei"  Més clar impossible.

15/08/2013 - Actualment la llibreria ha canviat de nom, de propietari i d'orientació. Ara és diu La Caixa d'Eines. Esta especialitzada en infantil, juvenil, jocs i manualitats. Han conservat la decoració anterior.


Llibreria nàutica Espai Mar - Plaça de la Revolució, 3 (Gràcia)
<Fontana>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada