Powered By Blogger

divendres, 2 de novembre del 2012

Llibreria de la Boqueria


Véronique, la llibretera







Llibreria de la Boqueria, no busqueu el rètol, no el trobareu enlloc, però així és coneguda al barri. La llibretera Véronique és de Brussel·les. Fa temps que viu a Barcelona. És una llibreria a l'aire lliure, llibres de segona mà. Abans havia estat una botiga de vetes i fils i abans... ves a saber... Véronique  no suporta els  llocs tancats. Segurament és la llibreria més petita de Barcelona, potser del món. La llibreria  plegable és al carrer de les Cabres, a prop del mercat, un carrer estret sempre amb gentada amunt i avall. Véronique té un clientela fidel. És molt popular, tothom la saluda, tothom la coneix. Quan plou no obre, el vent i la pluja mullen els llibres. Véronique és feliç venent llibres a peu de carrer. 


Aspecte de la llibreria quan roman tancada












Llibreria de la Boqueria - carrer de les Cabres/plaça de Sant Galdric - lealealibros@gmail.com

13/4/2016 Avui descobreixo que la llibreria ja no existeix.

6/7/2017 Estat actual de la "llibreria", missing, com Blow Up



2 comentaris:

  1. HolaMarcel,

    Sóc veïna del barri i havia comprat molt a aquesta llibreria. No ja no existeix......els preus de lloguer van pujar massa perquè la Veronique pogués seguir...i altres motius com que ja no venia tanta gent amb tot el que ha passat amb la Boqueria.

    Abans en la web de Uniliber estaba el seu catàleg però ara ja no.

    Que vagi be,


    ResponElimina
  2. Hola Àngela, gràcies per la informació. Em sap greu que aquesta llibreria ja no hi sigui, ara crec que no hi ha res al seu lloc.

    ResponElimina