Powered By Blogger

divendres, 26 d’abril del 2019

El Club Muntanyenc Sant Cugat celebra el 75è aniversari al claustre de monestir

Sant Cugat, 26 d'abril de 2019 - El Club Muntanyenc Sant Cugat va ser fundat el 27 d'abril de 1944. Per celebrar aquests 75 anys de llarga i venturosa singladura els socis ens trobem al claustre del monestir. La celebració comença amb els parlaments de l'alcaldessa Carmela Fortuny, del president del Club Silvano Bendinelli i de Joan Huertos de la Federació d'Entitats Excursionistes. L'acte és conduit per la vicepresidenta del Club l'Àmalia Roig amb la col·laboració del vicepresident Nacho Gonzalvo. La nombrosa participació dels socis, més de dos-cents, fa lluir encara més aquesta agradable tarda de primavera.

Es ret homenatge als socis més emblemàtics del Club, i es fa l'entrega de medalles a les sòcies i socis que enguany compleixen els 75, 50 i 25 anys de permanencia. Així mateix es fa un reconeixement a  cadascuna de les seccions del Muntanyenc.


La Camerata Alzina sota la direcció de Sara Bolaños amb la col·laboració de professors, alumnes i ex-alumnes del Conservatori Municipal de Música de Sant Cugat interpreta unes breus peces musicals. La joveníssima soprano Paula Torres canta l'emotiva ària Lascia ch'io pianga d'Händel. Clou l'acte la Coral del Club sota la direcció de Patrick Valls. El brindis amb cava no pot faltar.

A continuació la crònica gràfica de l'acte

El primer en rebre l'homenatge és Josep Rius i Verderí de 95 anys, soci número 1 del Muntanyenc i un dels seus fundadors.

Postdata - Hem de lamentar la defunció de Josep Rius el dia 1 d'abril de 2020 a causa de la covid-19 - DEP






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada