dimarts, 9 de maig de 2017

Presentació de "Barcelona, ciutat de vestigis"

                                                             Enric H. March     -       Pere Cowley

Ahir vespre Enric H. March i Pere Cowley van presentar el llibre Barcelona, ciutat de vestigis. Passejades per les petjades de la història que ha editat l'Ajuntament.

L'acte va estar organitzat pel Taller d'Història Clot-Camp de l'Arpa amb la col·laboració de la llibreria Pebre Negre. L'Espai Antoni Miró Peris va acollir una cinquantena de persones, la majoria veïns del barri, que es van mostrar interessats i participatius durant la presentació.

En la seva intervenció l'Enric, l'autor del llibre, va resumir cada capítol sense fer-ne espòiler. Al seu costat Pere Cowley, que ha col·laborat en el capítol dedicat al Camí d'Horta, va incidir en alguns trets curiosos de la trama urbana. Un és el traçat dels antics camins, i que encara es poden reconèixer, són els millors itineraris i els més ràpids per circular en bicicleta.

Barcelona, ciutat de vestigis de ben segur és un llibre de lectura engrescadora que farà feliços a tots els que ens agrada conèixer i descobrir els  aspectes més desconeguts i  menys trepitjats de la nostra ciutat. 

2 comentaris: