Powered By Blogger

dissabte, 26 de maig del 2018

Audicions Íntimes: Tatevik Khachatryan i Alba Ventura


Divendres, 25 de maig de 2018 - En aquesta nova edició del programa en directe Audicions Íntimes de Catalunya Música, creat i presentat per Xavier Chavarria, hem pogut veure i escoltar de molt a  prop, tot un privilegi, a dues músiques d'alt nivell. Són Tatevik Khachatryan (Erevan, Armènia, 1983), violí, i Alba Ventura (Barcelona, 1978), piano, dues interpretes que fa temps comparteixen  música i escenaris d'arreu del món. Com en anteriors ocasions el concert s'ha celebrat a l'aula 1 de CaixaForum de Barcelona.

El programa que proposen Tatevik i Alba és eclèctic i molt personal. Han interpretat obres d'un jove Richard Wagner, Albumlatt; de Fritz Kreisler el Caprice viennois; d'Ernest Chausson el Poema, op. 25; d'Aram Khachaturian la cançó-poema In Honour of an Ashugh; de Maurice Ravel la rapsòdia de concert Tzigane i finalment de Jules Massenet la més que coneguda Meditació de l'opera Thaïs.

La setantena d'assistents hem pogut dialogar amb les músiques, aquest és el propòsit de les Audicions Íntimes, a preguntar el perquè i el com de la interpretació, i a la vegada intercanviar punts de vista sobre el fet musical. Com diu el programa de mà: una manera més intensa de viure la música. Audicions Íntimes, una iniciativa que mostra una vegada més el saber fer i l'alt nivell professional de tot l'equip de Catalunya Música.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada