Powered By Blogger

dissabte, 21 de desembre del 2019

El pessebre de finestra 2019 del Club Muntanyenc Sant Cugat

Sant Cugat, 21 desembre 2019 - Una vegada més el Club Muntanyenc Sant Cugat participa en el ja tradicional concurs de 'pessebres a les finestres'  que organitza L'Ateneu. 

Enguany el tema del pessebre que presenta gira a l'entorn de la plaça Pep Ventura coincidint amb l'exposició que el mateix Club mostra aquests dies: El barri i la gent, al voltant de la plaça Pep Ventura, 1920-1980. És un interessant recull de fotos històriques comissariada per Neus Santos,  historiadora, restauradora d'art i veïna del barri.

L'any passat el pessebre del Muntanyenc va ser el guanyador dins la categoria 'Innovador' amb un homenatge a Joan Miró. Ben segur que aquest any repetirà en la categoria 'Artística', no debades la gent de la secció Pessebre del CMSC està altament motivada, dedica tots els esforços a aconseguir el millor pessebre. 

La direcció creativa és a càrrec d'Imma Pueyo, artista pluridisciplinar, crítica i historiadora de l'art, i unes quantes coses més. L'equip de treball el formen Jordi Roca, expert i assessor en maquetes d'edificis històrics de Sant Cugat, Marc Querol, tècnic especialista en infraestructures, Salvador Mora i Ribatallada, artista autodidacta que treballa la pedra trobada i Carles Martínez, combina amb soltura el disseny gràfic i la pintura. 


Sant Cugat, 24 desembre 2019 - Rebo la notícia que el pessebre  ha guanyat el tercer premi, tot no pot ser.

És interessant comprobar la semblança aconseguida. A la foto estat actual de la façana que reprodueix el pessebre. La maqueta del Muntanyenc mostra la mateixa façana quan l'edifici del centre encara no s'havia construït.

L'edifici cantoner de l'extrem esquerra durant anys va ser la seu de L'Ateneu, actualment allotja el Museu de Còmic, el primer de tot l'Estat. 

1 comentari: