Powered By Blogger

divendres, 28 de desembre del 2018

El Messies més participatiu a l'Auditori de Barcelona


Barcelona, 27 de desembre de 2018 - Una vegada més, i en són vint-i-quatre, una colla de 450 cantaires aficionats han participat al Messies, el més que cèlebre oratori de J.F. Handel. L'obra es va estrenar a Dublin el 1742 sota la direcció del mateix Handel, des de llavors la seva popularitat no ha parat de créixer. Actualment és una tradició més de les festes de Nadal, a diferents indrets del món la seva representació és  força esperada.

L'Auditori de Barcelona, ple de gom a gom, ha congregat a més dels cantaires, a l'Orquestra de Cambra de Granollers, la Coral Cantiga i uns quants solistes, tots sota la direcció d'Edmon Colomer. 


Al programa de ma, signat per l'Associació Messies Participatiu de Barcelona, es mostra l'estranyesa que enguany l'Obra Social La Caixa hagi declinat patrocinar com havia fet fins ara el Messies participatiu, i més considerant que ho ha fet a onze ciutats espanyoles. 

L'Associació Messies ha tirat pel dret i finalment amb l'entusiasme i la col·laboració de cantaires i institucions publiques i privades, Juvé & Camps, ha aconseguit que El Messies segueixi acompanyant-nos per les festes de Nadal.

Al concert hi han assistit nombroses personalitats del món de la cultura juntament amb la presencia del president de la Generalitat de Catalunya Quim Torra i la consellera de Cultura Laura Borràs. En cloure l'acte s'han escoltat crits de "presos al carrer, llibertat" acompanyats d'un important desplegament d'estelades, pancartes i forts aplaudiments del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada