Powered By Blogger

diumenge, 5 de maig del 2019

El Club Muntanyenc Sant Cugat organitza el Campionat de Catalunya d'escalada en bloc 2019, un èxit rotund

Avui és un diumenge per ser recordat. Un dia lluminós de primavera acompanya al Campionat de Catalunya d'Escalada en Bloc. Una activitat que organitza l'Escola de Muntanya del Club Muntanyenc Sant Cugat a l'entorn de la celebració del seu 75è aniversari. La prova es disputa a la plaça d'Octavià on s'instal·la el rocòdrom, l'indret més emblemàtic de Sant Cugat.

Més de cent participants en diferents categories, dels més joves sub-12 fins els veterans i l'absoluta, fan una demostració de tècnica, força i bon rotllo. Els nombrós públic  els anima i fa costat en tot moment. Durant la competició el servei de megafonia informa que l'escalada en tres de les modalitats acaba de ser reconeguda com esport olímpic. Ben segur que a les properes Olimpíades  hi veurem a més d'una o un dels participants d'avui.

A les vuit del matí els més joves enceten la competició, acaba fins ben entrada la nit, a les 23:14 quan el fred fa estona que ha començat. L'èxit i l'excel·lent organització del Campionat és el resultat de la col·laboració entre el Muntanyenc, l'àrea tècnica de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i l'empresa  Klauer Climbing Service.















Els dotze participants en la categoria absoluta

Els escaladors visualitzant les vies abans de començar
























































Les guanyadores en categoria femenina absoluta són: 1ª Rut Casas (GE Manlleu) 2ª Aida Torres (CE Torelló) 3ª Rut Monsech (CE Alpicat) 

Per veure informació més detallada i totes les classificacions consulteu el blog de l' Escola de Muntanya - Rocòdrom del CMSC

En la masculina són: 1ª Pol Roca (CE Sant Quirze) 2ª Hector Bazan (GE Manlleu) 3ª Guillem Monsech (CE Alpicat)

3 comentaris:

  1. Molt amable, ens veiem al Salòria, o abans

    ResponElimina
  2. Falta dir que la guanyadora de la categoria sub 12 ha estat la Geila Macià Martín, sòcia del nostre club

    ResponElimina