Powered By Blogger

dimarts, 9 de maig del 2017

Presentació del llibre "Barcelona, ciutat de vestigis" d'Enric H. March

                                                             Enric H. March     -       Pere Cowley

























Barcelona, dilluns, 8 de maig de 2017 - Aquest vespre Enric H. March i Pere Cowley presenten el llibre Barcelona, ciutat de vestigis. Passejades per les petjades de la història que ha editat l'Ajuntament.

Un acte que organitza el Taller d'Història Clot-Camp de l'Arpa amb la col·laboració de la llibreria Pebre Negre. L'Espai Antoni Miró Peris acull una cinquantena de persones, la majoria veïns del barri, que es mostren interessats i molt participatius durant la presentació.

En la seva intervenció l'Enric, l'autor del llibre, resumeix cada capítol sense fer-ne espòiler. Al seu costat Pere Cowley, que ha col·laborat en el capítol dedicat al Camí d'Horta, incideix en alguns trets curiosos de la trama urbana de Barcelona. Un és el traçat dels antics camins, i que encara es poden reconèixer, són els millors itineraris i els més ràpids per circular en bicicleta.

Barcelona, ciutat de vestigis  ben segur és un llibre de lectura engrescadora que farà feliços a tots els que ens agrada conèixer i descobrir els  aspectes més desconeguts i  menys trepitjats de la nostra ciutat. 

2 comentaris: