Powered By Blogger

dijous, 9 de juny del 2016

The Folio Club


















The Folio Club és una impremta offset-digital en mans d'un equip especialitzat, amb sensibilitat per a la creativitat i el disseny. Participen en la producció d'idees respectant la identitat de cada projecte, oferint les tècniques per al seu desenvolupament.

Compten amb un espai que funciona com a plataforma per a la difusió de projectes editorials independents i com un punt de trobada per a la reflexió i el debat sobre noves pràctiques en el sector gràfic.

Ofereixen un servei de màxima qualitat, no subjecte a quantitats  mínimes (Print on demand) la qual cosa proporciona un major control sobre els pressupostos i la possibilitat de realitzar múltiples versions. Imprimeixen des de material corporatiu, revistes, catàlegs fins a peces singulars i úniques.

El seu departament de pre-impressió, especialitzat en colorimetria, s'assegura d'obtenir els millors resultats, la qual cosa és molt favorable per a la producció de llibres d'artista, fotollibres i impressions en Giclée, sempre en progressiva evolució i al ritme dels avenços tècnics.  

Ofereixen les eines i recursos necessaris per autoeditar projectes personals com assessoria editorial, gestió del dipòsit legal i obtenció del ISBN, disseny i maquetació i venda online. (Text extret i adaptat del full informatiu de The Folio Club)


The Folio Club ha endegat diferents iniciatives per donar a conèixer les noves formes d'edició. El novembre passat sota el lema Read or die va organitzar la Independent Publishing Fair. Van ser tres dies dedicats a editorials independents, fotollibres, autoedicions i altres pràctiques contemporànies relacionades amb els diferents formats impresos. És va editar el catàleg El Libro: Infinidad de Posibilidades, on es recullen articles de diferents especialistes. Al showcase hi van participar nou expositors, de Barcelona, de la resta de l'estat, d'Alemanya, Palestina, i altres països.

Com en anteriors edicions enguany col·labora amb el DOCfield>16. Les maquetes finalistes del DOCfield Dummy Award  és poden consultar fins el 27 de juliol a l'espai de The Folio Club, que també ha format part del jurat.
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada