Powered By Blogger

dimecres, 27 de febrer del 2013

Pati de llibres - Sant Cugat


Pati de llibres - c/Xerric, 22 - Sant Cugat del Vallès 
Diana Riba, una de les llibreteres al mostrador d'atenció al clientZona de joguines/accés al pati


El pati,  amb un taronger

Primer pis, sala d'exposicions

Primer pis, un acollidor racó de lectura


Pati de llibres, llibreria infantil i juvenil. Fundada l'abril del 2008 per les seves actuals propietàries Sònia Gómez i Diana Ribas. Ubicada al carrer de Xerric, un  lloc tranquil  al centre de Sant Cugat. Ocupa el que va ser una típica casa de poble; planta baixa, pati, primer pis i golfes. L'antiga edificació va ser sàviament transformada en la llibreria actual. Al mateix any de la seva inauguració va ser guardonada amb quatre dels premis Laus de disseny dins la categoria del millor projecte d'imatge corporativa.  

La secció de llibreria ocupa la planta baixa, els llibres estan ordenats per temes; narrativa infantil i juvenil, àlbums il·lustrats, pedagogia, contes, llibres per nadons i revistes especialitzades. També s'hi poden trobar algunes joguines ben escollides, material didàctic, puzles, complements de vestir i objectes de papereria.

La part posterior de la  planta comunica amb un patí, d'aquí el nom de la llibreria. Quan arriba el bon temps és el lloc ideal per fer-hi tota mena d'activitats destinades als més petits, presentacions, lectures, manualitats, espectacles i altres esdeveniments.

Al primer pis, un acollidor espai polivalent, hi ha la secció de còmics i àlbum il·lustrat per adults. També és sala d'exposicions, sovint s'hi presenta obra original d'artistes residents a Catalunya especialitzats en llibre infantil.. És el lloc destinat a cursets, tallers i altres activitats per a pares, educadors i persones implicades en el mon dels infants.

Les llibreteres Sònia i  Diana estan  sempre a punt per respondre adequadament a la consulta més freqüent ¿Em podrien ajudarestic buscant un llibre per un nen/a de x anys?
www: Pati de llibres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada